آشپزی آخر هفته ۹ اردیبهشت با منوی فینگرفودی برای ماه رمضان

افطار ماه مبارک برای هر روزه داری حسی خوب ایجاد می کند و بهتر است شما در زمان افطار غذاهایی خوشمزه و سالم را میل کنید تا به سلامتی بدن تان آسیبی وارد نشود در صورت تمایل می توانید در هنگام افطار پیش غذایی را میل نمایید و بعد از گذشت یکی دو ساعت به عنوان شام ، غذایی مفصل را بخورید همچنین خوردن دسری ساده نیز بعد از افطار می تواند لذت بخش باشد.

پیشنهاد آشپزی برای افطار ماه مبارک رمضان

راتا پنیر و ته چین و ژله از انواع غذاهای خوشمزه و خوش طعم برای افطار ماه مبارک رمضان هستند و اگر شما تمایل دارید در زمان افطار از اسراف غذاها جلوگیری شود بهتر است پیش غذا و غذا و دسر را به صورت فینگر فودی یا تک نفره تهیه کنید.

طرز تهیه ته چین تن ماهی

۱.دستور تهیه راتا اسفناج و پنیر پیش غذای سالم

راتا اسفناج و پنیر از انواع پیش غذاهای ساده و سالم می باشد و بهتر است شما این نوع پیش غذا را برای افطار تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. برای طرز تهیه راتا همچنین می توانید از انواع مواد غذایی مختلف و سبزیجات استفاده نمایید.

طرز تهیه راتا پنیر و اسفناج

مواد لازم

  • اسفناج پخته شده : ۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ : دو قاشق سوپخوری سرپر
  • سیر داغ : سه حبه
  • پنیر لبنه : به مقدار لازم
  • ذرت : دو قاشق سوپخوری
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • نان تست : به مقدار لازم

طرز تهیه راتا پنیر و اسفناج

برای تهیه این نوع راتا ابتدا اسفناج را بپزید سپس اسفناج را به همراه پیاز داغ و سیر داغ و ذرت ، بدون استفاده از روغن تفت بدهید و اجازه دهید تا آب اسفناج ها گرفته شود سپس فلفل سیاه و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید و تابه را از روی حرارت گاز برداری و اجازه بدهید تا مخلوط مواد خنک شود.

راتا پنیر و اسفناج

نان های تست را برش بزنید و درون قالب قرار بدهید سپس اسفناج های پخته شده را روی نان ها قرار بدهید و به کمک قاشق اسفناج ها را فشرده نمایید سپس روی اسفناج ها را به کمک پنیر پر کنید و سطح پنیر را صاف نمایید و به کمک کاردک قسمت های اضافه را بگیرید و راتاها را از درون قالب بیرون آورید و آن ها را جا به جا نمایید.

راتا پنیری را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار بدهید سپس این پیش غذای خوشمزه را تزیین نمایید.

دستور تهیه راتا پیش غذای خوشمزه

۲. دستور تهیه ته چین قالبی به صورت تک نفره

ته چین از انواع غذاهای مجلسی خوشمزه است و شما می توانید این غذا را به صورت فینگرفودی در منزل تهیه نمایید. در دستور تهیه ته چین می توانید از گوشت مرغ یا گوشت قرمز و تن ماهی و … استفاده کنید.

دستور تهیه ته چین

مواد لازم

  • برنج : سه پیمانه
  • ۱/۲ سینه مرغ
  • پیاز : یک عدد
  • زرده تخم مرغ : سه عدد
  • ماست چکیده : نصف پیمانه
  • روغن مایع : سه قاشق غذاخوری
  • زعفران : به میزان لازم
  • زرشک : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
  • برگ بو : به میزان لازم

طرز تهیه ته چین قالبی مرغ

ابتدا سینه مرغ را درون قابلمه ای مناسب قرار بدهید و یک عدد برگ بو را به همراه پیاز ۴ قاچ شده و مقداری نمک و فلفل سیاه درون قابلمه بریزید سپس روی مرغ ها آبجوش ربریزید و قابلمه حاوی مرغ را روی حرارت گاز قرار بدهید و اجازه دهید تا گوشت مرغ پخته شود سپس گوشت مرغ را از درون قابلمه بیرون آورید و آن را ریش ریش نمایید سپس مقداری زعفران روی گوشت مرغ بریزید.

درون ظرفی مناسب زرده تخم مرغ را بریزید و به کمک چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید سپس ماست را به همراه روغن مایع و زعفران به تخم مرغ ها بیفزایید و مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.

دستور تهیه ته چین مرغ در منزل

برنج را از چند ساعت قبل به همراه مقداری نمک خیس نمایید سپس درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید برنج را درون آب بریزید و آن را مقداری زنده تر از همیشه آبکش نمایید و سپس برنج آبکش شده را درون ظرف حاوی مواد ته چین بریزید.

قالب های مافین را چرب نمایید سپس یک لایه برنج را درون قالب ها بریزید و روی برنج مرغ ریش ریش شده را قرار بدهید و دوباره مقداری برنج را روی گوشت مرغ بریزید و به کمک کفگیر مواد را فشرده نمایید و سایر قالب ها را به همین شکل پر نمایید و روی قالب ها یک قطعه کرده قرار بدهید سپس روی قالب ها را به کمک فویل بپوشید و چند سوراخ روی فویل ها ایجاد نمایید و سپس قالب ها را درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار بدهید و اجازه دهید تا ته چین پخته شود.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته

در انتهای پخت فویل را از درون قالب بردارید و چند دقیقه گریل را روشن نمایید تا روی ته چین ها طلایی رنگ شود سپس ته چین را از درون قالب بیرون آورید و روی آن را به کمک زرشک تفت داده شده و خلال بادام و خلال پسته و … آن را تزیین نمایید.

روش تهیه ته چین در خانه

۳. دستور تهیه ژله گلدار تک نفره

ژله از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع دسر را برای پذیرایی از اعضای خانواده تان در افطار ماه مبارک رمضان بپزید.

 روش تهیه دسر

مواد لازم

  • نوشابه کوچک : به تعداد نفرها
  • ماست : به میزان لازم
  • اسمارتیز برای تزیین : به مقدار لازم
  • ژله پایه با رنگی متضاد : به میزان لازم
  • ژله به رنگ دلخواه برای گل : به میزان لازم

طرز تهیه ژله تک نفره در منزل

برای تهیه این نوع ژله ابتدا بطری نوشابه کوچکی را بردارید و ته آن را به کمک چاقو جدا نمایید سپس ژله قرمز را درون ظرفی مناسب بریزید و ژله را درون آب داغ حل کنید تا سفت شود و در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری ماست به ژله قرمز بیفزایید تا به رنگ صورتی تبدیل شود.

روش تهیه دسر تک نفره در منزل

قالب را به کمک روغن چرب نمایید و ژله را درون قالب بریزید و اجازه دهید تا ژله بسته شود سپس ژله را به مدت چند دقیقه در آب داغ قرار بدهید و آن را درون ظرفی مناسب برگردانید.

یک بسته ژله موز را درون ظرفی مناسب بریزید و یک لیوان آب جوش به آن بیفزایید سپس به ژله حل شده ماست بیفزایید و اجازه دهید تا ژله حل شده خنک شود سپس آن را کنار گل بریزید و بعد از اینکه ژله بست یک استمارتیز را در وسط گل قرار بدهید.

ژله تک نفره گلدار

در این مطلب با پیشنهاد آشپزی بی نظیر برای افطار در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم با توجه به دستورات ذکر شده بتوانید این منوی غذایی را به راحتی تهیه نمایید.

منبع : آرگا

arga