طرز تهیه پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو از انواع پیتزاهای خوشمزه است که در آن نسبت به سایر پیتزاها، از پنیر پیتزا و خمیر پیتزا با ضخامت بیشتری استفاده می‌شود.
پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو نوعی پیتزا است که اولین بار در شیکاگو طبخ شده است. این پیتزا در ابتدا به سبک خاصی، با خمیر کلفتی از آرد ذرت و روغن زیتون درست می‌شد اما امروزه تغییراتی کرده است. برای داشتن دستور پخت این پیتزا خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو

  • سس پیتزا به میزان لازم
  • سوسیس خرد شده و سرخ شده حدود ١٠٠ تا ١۵٠ گرم
  • قارچ ورقه شده ۱۵۰ گرم
  • زیتون هسته گرفته حدود ١٠ عدد (ورقه شده) (در صورت دلخواه)
  • کالباس حدود ١۵٠ گرم (خردشده)
  • فلفل دلمه‌ای ١ عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده ١۵٠ گرم
  • پنیر موزارلا مکعبی خرد شده ١٢۵ گرم
  • ریحان و آویشن به میزان لازم

مواد لازم برای خمیر پیتزا شیکاگو

  • آرد ۲ تا ۳ پیمانه
  • مخمر ۱ بسته
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب گرم یک پیمانه
  • روغن مایع یا روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا شیکاگو

آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه می‌کنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه آن را هم می‌زنیم. مواد چسبیده شده به کناره‌های ظرف را به طور مداوم با همزن می‌گیریم. سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم می‌زنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده و خمیر را در کل به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز می‌دهیم. این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم که خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به‌دست آید. خمیر را به دو قسمت نامساوی تقسیم کرده، رویش را می‌پوشانیم و می‌گذاریم ۲۰ دقیقه استراحت کند.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

برای سس پیتزا می‌توان رب گوجه فرنگی را با مقداری ریحان، آویشن، نمک، یک حبه سیر رنده شده، فلفل سیاه، آبلیمو و مقدار کمی روغن مایع یا روغن زیتون خوب مخلوط ‌کنیم.

قسمت بزرگتر خمیری که استراحت کرده را در قالب به صورتی پهن می‌کنیم؛ که هم کف قالب را بپوشاند، هم دیواره‌های آن را و از دیواره قالب حدود ١ تا ١.۵ سانتی متر بالاتر باشد. قسمت‌های اضافه خمیر را قیچی می‌کنیم. سپس روی خمیر اول مقداری از سس پیتزا و بعد کمی پنیر پیتزا و بعد هم لایه لایه مواد را که شامل کالباس، قارچ، فلفل دلمه‌ای، زیتون و سوسیس است، می‌ریزیم.

روی همه مواد مقداری پنیر پیتزا می‌ریزیم. بعد بقیه خمیر را روی تخته پهن می‌کنیم و روی مواد می‌کشیم به صورتی که حدود ١ سانتی متر از لبه قالب بیرون آمده باشد. سپس دور هر دو لایه خمیر را به سمت داخل جمع می‌کنیم و روی خمیر سوراخ‌هایی با چاقو ایجاد می‌کنیم. روی خمیر را با بقیه سس پیتزا می‌پوشانیم، بعد پنیر موزارلا و مقداری پنیر پیتزا را روی آن اضافه می‌کنیم.

پیتزا را به مدت ۴۵ دقیقه در فر باحرارت ١٩٠ تا ٢٠٠ درجه سانتی گراد، قرار می‌دهیم.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ، مطلب لقمه پیچ پنیری ؛ یک فینگرفود متفاوت را مطالعه کنید.

دانلود اپلیکیشن

deltapayam