طرز تهیه انواع غذا با میگو (چهار غذای لذیذ و فوق العاده)

میگو از خوراک های دریایی خوشمزه است که به علت خواص فراوان، مورد استفاده قرار می گیرد. با این خوراک دریایی غذاهای متنوع و خوشمزه ای مانند پاستا میگو ایتالیایی، خوراک میگو، قلیه میگو و … را می توان تهیه کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه چهار نوع غذا با میگو را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه چهار نوع غذا با میگو

میگوها منبع غنی از پروتئین و در عین حال کم کالری می باشند. این خوراک دریایی دارای اسیدهای چرب اُمگا-۳ هستند. در واقع این موجودات دریایی کوچک تامین کننده ی مقایر مناسبی از مواد معدنی مانند آهن، روی، فسفر، منیزیم، سلنیوم و ویتامین هایی مانند B12، D و نیاسین(از جمله ویتامین های گروه B) برای بدن می باشند.

گریل میگو با آناناس

  • میگو تمیز شده: ۳۰ عدد
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز متوسط: یک عدد
  • آناناس بدون آب: ۲۰۰ گرم
  • پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
  • برنج پخته: ۴ پیمانه

دستور پخت

دو ورق فویل بزرگ را بر روی هم قرار دهید. کره را در آن با فاصله قرار دهید. آن گاه میگوی خام را روی کره بچینید و روی آن فلفل دلمه ای، آناناس، پیازچه و در آخر روی آن برنج بریزید. سپس فویل را محکم ببندید. فویل را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گریل میگو خوشمزه شما آماده شود.

گریل آناناس با میگو

اسکالپ میگو

  • سیر: ۴ حبه
  • زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: دو عدد
  •  پیاز رنده شده: یک عدد
  • آرد سوخاری: به میزان لازم
  • پودر سوخاری: به میزان لازم
  • پودر جوز هندی: یک قاشق چای خوری
  • سویا سس: سه قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • میگو پوست کنده: ۲۵۰ گرم
همچنین بخوانید:   تسلا، اسپیس ایکس، انرژی‌ تجدیدپذیر و بیت کوین چگونه به هم مربوط می‌شوند

دستور پخت

میگوها را داخل سیر، زنجبیل، پیاز رنده شده، جوز هندی، سویا سس و لیمو مزه دار کنید. بهتر است در تهیه این نوع غذا سه ساعت به میگوها زمان دهیم تا خوب مزه دار شود. آن گاه میگوها را در داخل تخم مرغ فرو برده و در پودر سوخاری بغلتانید. دوباره در تخم مرغ فرو ببرید و در آرد سوخاری بغلتانید. حالا آن ها را داخل روغن سرخ کنید. اسکالپ میگو را می توانید با برنج سرو کنید.

دستور تهیه غذای خوشمزه با میگو

کتلت میگو با سس تمر هندی

  • میگو: ۱۵۰ گرم
  • زنجبیل، زرد چوبه و تخم گشنیز: هر کدام یک قاشق چای خوری
  • گشنیز تازه خرد شده: سه قاشق سوپ خوری
  • سیب زمینی پخته شده: ۵ عدد
  • لیم ترش: یک عدد
  • روغن و نمک: به میزان لازم

دستور پخت

برای تهیه این غذا ابتدا باید میگوها و سیب زمینی را به همراه زنجبیل رنده شده، زردچوبه، نمک، آب لیمو ترش و تخم گشنیز در غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد یک دست شود.

مواد را در ظرفی بریزید و آن گاه گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. در تابه روغن ریخته تا داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته و در دست صاف کرده و در تابه سرخ کنید.

تهیه غذا با میگو

کتلت ها را در ظرفی بچینید و به همراه سس نوش جان کنید.

طرز تهیه سس

  • آب جوش: نصف پیمانه
  • تمر هندی: نصف پیمانه
  • سس گوجه فرنگی: پنج قاشق سوپ خوری
  • انبه کوچک: یک عدد

تمر هندی را در آب جوش ریخته و صاف کنید. این مخلوط را با انبه و سس گوجه فرنگی در دستگاه غذاساز مخلوط کنید تا یک دست شود.

همچنین بخوانید:   چرا انسان اشرف مخلوقات است ؟

آموزش تهیه میگو و سبزیجات تنوری

این نوع غذا از طعم فوق العاده ای برخوردار است و در مدت زمان کمی نیز آماده می شود فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم :

  • سیب زمینی به شکل مکعب های دو سانتی خرد شده : ششصت و هشتاد گرم
  • نمک دریایی : سه چهارم قاشق چای خوری
  • روغن زینون : یک قاشق غذا خوری
  • لیموی متوسط : سه عدد
  • پودر فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
  • کره بدون نمک و ذوب شده : یک چهارم فنجان
  • مارچوبه تازه و تمیز شده : دویست و بیست گرم
  • کلم بروکلی : دویست و بیسن گرم
  • میگو پوست کنده : چهارصد و پنجاه گرم
  • گشنیز تازه و خرد شده : دو قاشق غذا خوری

دستور تهیه میگو و سبزیجات تنوری

دستور تهیه :

در طرز تهیه این غذا ابتدا فر را بر روی دما ۴۰۰ درجه روشن کرده سپس سیب زمینی را داخل تابه فر در یک ردیف چیده و روی آن ها را روغن زیتون بریزید.

حال بر روی سیب زمینی ها یک چهارم قاشق چای خوری نمک دریا پاشیده و آن ها را هم بزنید سپس به مدت نیم ساعت اجازه دهید بپزد در این فاصله یک سوم فنجان آب لیمو گرفته و بعد فلفل سیاه، آب لیمو، کره ذوب شده و مابقی نمک دریا را با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعدی از دستور تهیه میگو و سیب زمینی تنوری، سیب زمینی ها از فر خارج کرده و روی آن بروکلی، میگو و مارچوبه ریخته سپس مخلوط آب لیمو حاصل را بر روی میگو ها و سبزیجات بریزید.

همچنین بخوانید:   فال روز شنبه 8 خرداد 1400 8 خرداد 1400

در مرحله پایانی ترکیب حاصل را داخل فر گذاشته و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل فر بماند تا میگو ها صورتی رنگ شوند و سبزیجات نیز نرم شوند و در آخر گشنیز روی غذا بریزید نوش جان.

آموزش تهیه غذاهای خوشمزه با میگو

در این مبحث طرز تهیه چهار نوع غذا با میگو خوشمزه و خوش طعم را به شما آموزش دادیم. امیدواریم بتوانید این غذاهای خوشمزه را تهیه بفرمایید و نوش جان کنید،جهت آشنایی با دستور تهیه انواع غذای دریایی می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا

arga