این غذاهای خوشمزه پیشنهادی عالی برای آشپزی در آخر هفته ۴ شهریور ماه

غذاهای ایرانی همیشه مورد توجه قرار می گیرند و اگر شما تمایل دارید آخر هفته ای بی نظیر را برای اعضای خانواده تان رقم بزنید بهتر است از تهیه سالاد کاهو و خورشت قرمه سبزی و ژله ویترینی غافل نشوید.

ست غذایی برای آخر هفته با غذاهای ایرانی

انتخاب پیش غذا و غذای اصلی و دسری مناسب که با یکدیگر همخوانی داشته باشند از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و بهتر است شما پیش غذا و غذا و دسری را تهیه کنید که از میل کردن آن ها در کنار یکدیگر نهایت لذت را ببرید.

ست غذایی برای آخر هفته

۱.دستور تهیه سالاد کاهو و کلم

سالاد کاهو و کلم از انواع سالادهای ایرانی خوشمزه و سالم می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را در منزل به راحتی تهیه کنید سپس به تزیین سالاد کاهو بپردازید.

طرز تهیه سالاد کاهو

مواد لازم

  • کاهوپیچ : ۱ عدد
  • کلم قرمز : ۱ عدد
  • کلم سفید : ۱ عدد
  • هویج : سه عدد
  • خیار : سه عدد
  • گوجه فرنگی : دو عدد
  • پیاز : در صورت تمایل

روش تهیه سالاد کاهو و کلم خوش طعم

ابتدا خیار و گوجه فرنگی را به صورت حلقه حلقه خرد نمایید و درون ظرفی مناسب بریزید سپس کاهو را خرد کنید. کلم سفید را هم به صورت خلالی خرد نمایید و به مواد بیفزایید. هویج و پیاز را هم خرد کنید سپس سبزیجات خرد شده را به مواد اضافه نمایید در صورت تمایل می توانید هویج را رنده کنید از آن برای تزیین سالاد استفاده نمایید.

طرز تهیه سالاد کاهو

سس را به سالاد بیفزایید همچنین می توانید سس را به صورت جداگانه برای سرو درون ظرفی مناسب بریزید.

همچنین بخوانید:   پیشگام نگار، اصالت در زیبایی و جوانی

ست غذایی برای آخر هفته

۲. دستور تهیه خورشت قرمه سبزی خوش طعم و لذیذ

خورشت قرمه سبزی از انواع خورشت های لذیذ می باشد و بهتر است شما در زمان پخت این خورش ترفندهایی را رعایت نمایید تا لذیذ تر شود.

طرز تهیه خورش قرمه سبزی

مواد لازم

  • گوشت گوساله یا گوشت گاو شسته و خرد شده : نیم کیلوگرم
  • پیاز : یک عدد
  • لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : یک فنجان
  • اسفناج خرد شده : ۱۵۰ گرم
  • شنبلیله خرد شده یا شنبلیله خشک : یک قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده : ۱۵۰ گرم
  • تره خرد شده : ۱۵۰ گرم
  • پیازچه خرد شده : ۲۵۰ گرم
  • جعفری خرد شده : ۲۵۰ گرم
  • زردچوبه : یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • روغن گیاهی : به مقدار لازم
  • لیموی خشک : ۴ عدد ( در صورت تمایل می توانید از سه قاشق غذاخوری آبلیموی تازه نیز استفاده نمایید).

مراحل پخت خورشت قرمه سبزی

برای تهیه خورشت ابتدا لوبیاها را از چند دقیقه قبل خیس کنید. روغن را درون قابلمه بریزید و پیاز را تفت بدهید.

تفت دادن پیاز

گوشت را به پیاز بیفزایید و آن را تفت بدهید سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه نمایید.

تفت دادن گوشت

سبزی های قرمه سبزی را خرد نمایید سپس آن ها را تفت بدهید و به همراه لوبیا و آب و لیمو عمانی خیس خورده به خورشت اضافه کنید.

blank

اجازه دهید تا مواد خورشت پخته شوند سپس نمک را به خورشت اضافه نمایید و بعد از جا افتادن خورشت آن را درون ظرفی مناسب بریزید و به همراه پلو زعفرانی این غذای خوش طعم را میل نمایید.

پیشنهاد آشپزی با منوی ایرانی

۳. دستور تهیه ژله ویترینی خوش طعم

ژله ویترینی از انواع دسرهای خوشمزه می باشد و برای تهیه این ژله می توانید از ترکیب میوه های فصل و خرد شده استفاده نمایید.

همچنین بخوانید:   اینستاگرام فارسی؛ تیپ متفاوت بازیگر «آوای باران»

طرز تهیه ژله ویترینی

مواد لازم

  • شیر : نصف لیوان
  • آب سرد : یک لیوان
  • آب جوش : دو لیوان
  • پودر ژله آلوئه ورا : سه بسته
  • گیلاس : به میزان لازم
  • زردآلو : به میزان لازم

روش تهیه ژله ویترینی

برای تهیه این نوع دسر ابتدا ۱.۵ لیوان آب را بجوشانید و دو بسته از ژله را درون آب بریزید سپس ژله را روی حرارت غیر مستقیم قرار بدهید هم بزنید تا درون آب حل شود و آب سرد را به ژله اضافه نمایید و ژله را مجدد هم بزنید تا یکدست شود. قالب را چرب نمیید و ۱/۳ از ژله را درون قالب مورد نظر خود بریزید سپس قالب را درون فریزر قرار بدهید تا نیم بند شود و قالب را از درون فریزر بیرون آورید و زردآلوها را که به صورت عمودی و نازک برش داده اید به صورت یک در میان با گیلاس ها روی ژله بچینید.

روش تهیه ژله ویترینی

۱/۲ ژله را روی میوه ها بریزید و قالب را مجدد درون فریزر قرار بدهید تا ژله نیم بند شود سپس قالب را از درون یخچال بیرون آورید و باقی مانده ژله را روی آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه قالب را درون یخچال قرار بدهید و باقی مانده ژله را با ۱/۲ لیوان آب جوش مخلوط نمایید و هم بزنید سپس یک لیوان شیر را به ژله بیفزایید و مخلوط مواد را هم بزنید تا یکدست شود و ژله سفید را روی لایه های قبلی بریزید و قالب را درون یخچال قرار بدهید و بعد از اینکه ژله به خوبی بسته شد آن را درون ظرفی مناسب برگردانید.

همچنین بخوانید:   جشن مقاومت/ادامه بررسی صلاحیت‌ها/مذاکره تا حصول نتیجه

روش تهیه ژله ویترینی

در این با آموزش دستور تهیه منوی ایرانی در خدمت شما کدبانوهای عزیز بودیم که امیدواریم از تهیه این ست غذایی بی نظیر برای آخر هفته در منزل نهایت لذت را برده باشید.

 

منبع : آرگا

برچسب :

arga