آشپزی آخر هفته ۱۸ شهریور با غذاهای گیاهی خوشمزه

غذاها و دسرهای گیاهی سالم می باشند و اگر شما گیاهخوار هستید می توانید برای آشپزی آخر هفته تان پیش غذا و غذای اصلی و دسری خوش طعم را تهیه کنید.

ست غذایی برای آخر هفته با منوی گیاهی

سالاد اسفناج و کتلت سبزیجات و کیک نارگیلی منوی غذایی لذیذی را تشکیل می دهند و شما می توانید این ست غذایی را در منزل به راحتی تهیه کنید.

ست غذایی برای آخر هفته

۱.دستور تهیه سالاد اسفناج

سالاد اسفناج از انواع پیش غذاهای سالم می باشد و شما می توانید این نوع سالاد را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه سالاد اسفناج

مواد لازم

  • برگ اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
  • گوجه گیلاسی : یک پیمانه
  • ذرت تازه یا کنسرو ذرت : یک پیمانه
  • لوبیا قرمز پخته شده : یک پیمانه
  • فلفل دلمه ای زرد یا قرمز خرد شده : یک عدد
  • تربچه خرد شده : نصف پیمانه
  • خیار خرد شده : نصف پیمانه
  • سیر خرد شده : یک حبه
  • گشنیز تازه و خرد شده : دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه چاشنی مخصوص سالاد

  • روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه
  • آبلیمو تازه : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • عسل : یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه سالاد اسفناج

برای تهیه این نوع سالاد ابتدا برگ های اسفناج را خرد نمایید و آن ها را درون ظرفی مناسب بریزید سپس گوجه گیلاسی ها و لوبیا قرمز و فلفل دلمه ای و کنسرو ذرت و خیار و تربچه و سیر و گشنیز تازه را به اسفناج های خرد شده بیفزایید.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته

روغن زیتون و آبلیموی تازه و نمک و فلفل سیاه و عسل را درون ظرفی مناسب بریزید سپس مواد را هم بزنید. چاشنی آماده شده را روی ترکیب مواد سالاد بریزید سپس سالاد را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید و آن به کمک روش های تزیین سالاد به زیبایی تزیین کنید.

همچنین بخوانید:   با فوت ۵۴۲ نفر، رکورد مرگ‌ومیر روزانه کرونا در ایران شکسته شد

روش تهیه سالاد اسفناج

۲. دستور تهیه کتلت سبزیجات

کتلت از انواع غذاهای ایرانی است که برای پخت آن از روش های مختلف نظیر کتلت هویج و کتلت سبزیجات و کتلت سیب زمینی و … می توانید استفاده کنید و کتلت هایی خوشمزه را در منزل بپزید.

طرز تهیه کتلت سبزیجات

مواد لازم

  • سیب زمینی بزرگ : دو عدد
  • نخود فرنگی : نصف پیمانه
  • هویج بزرگ : یک عدد
  • لوبیا سبز ساطوری شده : نصف پیمانه
  • برگ گشنیز : سه قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • زنجبیل رنده شده : ۳/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی سبز و ساطوری شده : یک یا دو عدد
  • گرام ماسالا : ۱/۲ تا ۳/۴ قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری یا آرد نان : شش قاشق غذاخوری
  • آرد برنج یا نخودچی : دو قاشق غذاخوری
  • روغن : چهار قاشق غذاخوری

مراحل پخت کتلت سبزیجات

برای تهیه این نوع کتلت ابتدا لوبیا سبز ها را ساطوری کنید سپس هویج و سیب زمینی ها را به صورت مکعبی برش بزنید. در صورت تمایل می توانید برای پخت این کتلت از گل کلم یا چغندر استفاده نمایید.

ست غذایی برای آخر هفته

سبزیجات را درون قابلمه ای مناسب به همراه مقداری آب بپزید و بعد از پخته شدن سبزیجات آب قابلمه را خالی نمایید و سبزیجات را درون صافی بریزید و آن ها را فشار بدهید تا آب اضافه سبزیجات گرفته شود.

پختن سبزیجات

سبزیجات را بکوبید تا به صورت خمیری و نرم درآیند. برگ گشنیز و چیلی سبز و گرام ماسالا و زیره سبز و زنجبیل را به مایه کتلت بیفزایید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

روش تهیه کتلت سبزیجات

آرد سوخاری را به مایه کتلت بیفزایید و مایه را به خوبی هم بزنید.

همچنین بخوانید:   خصوصیات و ویژگی های افراد خلاق را بدانیم

افزودن آرد سوخاری به مایه کتلت

همه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.

روش تهیه کتلت سبزیجات در خانه

آرد نخودچی یا آرد برنج را درون مقداری آب حل نمایید تا خمیری آبکی آماده شود سپس مایه کتلت را به خمیر آبکی آغشته نمایید.

دستور پخت کتلت سبزیجات

مایه کتلت را درون آرد سوخاری بغلطانید تا دو طرف آن به صورت کامل با آرد پوشانده شود.

آغشته کردن مایه کتلت به آرد سوخاری

همه مراحل ذکر شده را برای تمام کتلت ها تکرار نمایید سپس مایه کتلت ها را درون ظرفی مناسب قرار بدهید.

blank

درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا روغن داغ شود و مایه کتلت ها را درون روغن سرخ کنید.

سرخ کردن کتلت سرخ کردن کتلت

کتلت ها را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار بدهید. برای تزیین کتلت می توانید از سبزیجات خرد شده نظیر کاهو و گوجه فرنگی و … استفاده کنید.

طرز تهیه کتلت سبزیجات

۳. دستور تهیه کیک پرتقال با نارگیل

کیک پرتقالی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید برای تهیه این کیک از آب پرتقال طبیعی یا صنعتی استفاده کنید.

دستور پخت کیک پرتقالی

مواد لازم

  • آب پرتقال : یک پیمانه
  • آرد : ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • اسانس پرتقال : کمی
  • بکینگ پودر : ۱.۵ قاشق مرباخوری
  • روغن : ۱/۴ پیمانه
  • شکر : ۱/۲ پیمانه
  • پودر نارگیل : ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای تهیه شهد روی کیک

  • آپ پرتقال : ۱/۲ پیمانه
  • شکر : ۱/۴ پیمانه

مراحل پخت کیک نارگیلی

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید تا گرم شود سپس شکر و روعن و اسانس پرتقال را درون ظرفی مناسب بریزید سپس مخلوط مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. آرد و آب پرتقال را به مخلوط شکر بیفزایید و هم بزنید سپس بکینگ پودر و پودر نارگیل را به مایه کیک بیفزایید و مایه کیک را هم بزنید.

همچنین بخوانید:   صباایده: حذف آپارات و فیلیمو به رشد آن‌ها در خارج از کشور لطمه می‌زند

مراحل پخت کیک گیاهی

قالب کیک را چرب نمایید و کف قالب را کاغذ روغنی پهن کنید و آن را آرد پاشی نمایید سپس مایه کیک را درون قالب بریزید و قالب را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدهید.

برای تهیه شهد می توانید شکر و آب پرتقال را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس مخلوط مواد را روی حرارت گاز قرار بدهید تا مقداری غلیظ شود و کیک را از درون فر بیرون آورید و شهد مخصوص را به همراه مقداری پودر نارگیل روی آن بریزید.

طرز تهیه کیک نارگیلی

در این مطلب آموزش طرز تهیه منوی گیاهی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده توانسته باشید غذاها و دسری خوشمزه را در منزل برای روز آخر هفته خود تهیه کرده باشید.

منبع : آرگا

برچسب :

arga