طرز تهیه هات داگ سوخاری با طعم لذیذ و ایده آل

هات داگ ها نوعی فست فود لذیذ و خوشمزه هستند که از نظر گوناگونی متنوع هستند. اگر هوس کردید یک هات داگ خوشمزه و عالی چه هات داگ پنیری و هات داگ مارپیچی و چه هات داگ تنوری یا هات داگ سوخاری میل نمایید، حتما نباید به فست فودی ها پناه ببرید، خیلی راحت می توانید در آشپرخانه ی جادویی خود هات داگی خوش طعم تهیه نمایید. در این مطلب آموزشی – آشپزی طرز تهیه هات داگ سوخاری را به قلم خواهیم کشید.

هات داگ سوخاری از آن دسته از غذاها و یا به بیانی فست فودهای آسان پخت و خوش طعم می باشد. این هات داگ فوق العاده را می توان به دو روش با استفاده از قابلمه و با استفاده از فر تهیه نمود. همچنین می توانید به جای استفاده از هات داگ پنیری از هات داگ سولیکو بهره ببرید.

طرز پخت هات داگ سوخاری به دو روش

مواد لازم

  • ۱/۲ آرد ذرت
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه و نیم شیر
  • ۱۰ عدد هات داگ پنیری
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری روغن مایع
  • ۱ قاشق غذا خوری عسل
  • ۱ قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه هات داگ سوخاری با طعمی ناب

ابتدا داخل ظرفی بزرگ بکینگ پودر، آرد سفید، آرد ذرت و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید.

سپس عسل، تخم مرغ، روغن مایع و شیر را به آن افزوده و به هم بزنید تا خمیری یکنواخت به وجود بیاید. توجه داشته باشید این خمیر از سفت بودن باید از خمیر پنکیک بیشتر باشد.

هات داگ ها را با استفاده از پارچه ی تمیز آشپزخانه خشک نموده و سیخ هایی چوبی از میان آنها عبور دهید.

آشنایی با طرز تهیه هات داگ سوخاری

در این مرحله از تهیه هات داگ سوخاری، خمیر به دست آمده را درون لیوانی کشیده بریزید و هات داگ را در آن فرو نمایید تا به خوبی هات داگ خمیری گردد.

مقداری روغن درون قابلمه ریخته و بر روی شعله زیاد قرار دهید تا داغ گردد. در این روغن هات داگ ها را سرخ نمایید.

آموزش روش تهیه هات داگ سوخاری

بعد حرارت کم کنید تا هات داگ ها سرخ شده و به رنگ طلایی در آیند. سپس از روغن قابلمه بیرون بکشید و بر روی پارچه ای تمیز بگذارید تا روغن آن جذب پارچه شود.

در نهایت هات داگ شما آماده است، می توانید همراه با سس خردل و سس قرمز تزیین و سرو کنید.

همچنین می توانید در صورت تمایل می توانید هات داگ ها را پیش از سرخ کردن، همراه با مقداری آب بپزید.

آشنایی با شیوه تهیه هات داگ سوخاری

آموزش دوم تهیه هات داگ سوخاری

می توانید مانند روش قبلی خمیر را تهیه کنید. سپس هات داگ ها را درون آن فرو نمایید.

به جای سرخ کردن در روغن قابلمه می توانید آنها را درون فر قرار دهید تا به خوبی پخته و آماده شوند.

آموزش طرز تهیه هات داگ سوخاری

در این مطلب که به پایان رسید، شما همراهان آرگایی خوش سلیقه را با طرز تهیه هات داگ سوخاری با طعمی عالی و به یاد ماندنی آشنا کردیم. امیدواریم با استفاده از این رسپی بتوانید یک فست فود خانگی خوش طعم برای فرزندان پرانرژی و علاقه مند خود، همچنین برای پذیرایی در مهمانی ها تهیه نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :

arga