طرز تهیه شیرینی شب یلدا معرکه و عالی با آموزش مرحله به مرحله

کوکی کره ای از انواع شیرینی های خوشمزه و مناسب برای پذیرایی از مهمان ها در شب یلدا است و شما می توانید این نوع شیرینی را در منزل به راحتی تهیه کنید سپس به تزیین آن بپردازید. در طرز تهیه شیرینی شب یلدا از کره و آرد و پودر قند و بیکینگ پودر و وانیل استفاده می شود.

شیرینی از انواع تنقلات پرطرفدار و محبوب است که با روش های مختلفی تهیه می شود و شما می توانید در منزل انواع شیرینی کره ای و شیرینی نارگیلی و شیرینی گردویی را برای مناسبت های مختلف نظیر شب یلدا و عید نوروز تهیه نمایید.

دستور تهیه شیرینی شب یلدا

مواد لازم

  • کره : ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ متوسط : ۱ عدد
  • آرد : دو لیوان سرخالی
  • پودر قند : ۱۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر : ۱/۲ قاشق چایخوری
  • وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی شب یلدا خوشمزه

برای تهیه شیرینی شب یلدا ابتدا کره را در دمای محیط قرار دهید سپس آن را هم بزنید تا باز شود سپس پودر قند را آرام آرام به کره بیفزایید و هم بزنید تا مخلوطی سبک ایجاد شود.

مخلوط کره و پودر قند

در این مرحله وانیل و تخم مرغ را به مایه شیرینی بیفزایید و مخلوط مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

افزودن تخم مرغ به مایه شیرینی

سپس آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به صورت آرام آرام به مایه شیرینی بیفزایید و مواد را ابتدا به کمک قاشق سپس با نوک انگشت هایتان یکدست نمایید ولی از ورز دادن خمیر شیرینی پرهیز کنید تا به روغن نیفتد.

مایه شیرینی شب یلدا

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی شب یلدا، خمیر آماده شده شیرینی را درون نایلون قرار دهید و به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا استراحت نماید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر شیرینی را از درون یخچال بیرون آورید و بعد از اینکه خمیر با محیط هم دما شد آن را بین دو نایلون تمیز قرار دهید و به کمک وردنه خمیر را به قطر سه میلی متر صاف نمایید.

باز کردن خمیر به کمک وردنه

اگر برای تهیه شیرینی به تنهایی کار می کنید می توانید خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر بار یکی از قسمت ها را از درون یخچال بیرون آورید و آن را به کمک وردنه باز کنید سپس خمیر را قالب بزنید و بعد از قالب زدن خمیرها آن ها را به مدت ده دقیقه درون یخچال قرار دهید.

قالب زدن شیرینی

در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی مخصوص شب یلدا کف سینی فر را به کمک کاغذ روغنی پوشش دهید و خمیرهای قالب زده شده را درون سینی بچینید سپس سینی را درون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند. توجه داشته باشید زمانی که احساس کردید زیر شیرینی ها طلایی رنگ شده  بهتر است سینی را از درون فر خارج نمایید و صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا نمایید و درون نایلون یا کیسه در بسته قرار دهید.

شیرینی کره ای برای شب یلدا

مواد لازم برای تهیه رویال آیسینگ

  • پودر قند : ۱۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
  • آبلیمو : ۱/۳ قاشق چایخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری
  • رنگ مجازی خوراکی
  • اسانس دلخواه

طرز تهیه رویال آیسینگ

برای تزیین شیرینی های مخصوص شب یلدا از رویال آیسینگ می توانید استفاده نمایید که این کرم برای تزیین انواع کیک و شیرینی و کاپ کیک و کوکو … مناسب می باشد.

برای تهیه رویال آیسینگ ابتدا سفیده تخم مرغ و آبلیمو و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و مخلوط مواد را هم بزنید تا کف کنند سپس پودر قند را به مواد آیسینگ بیفزایید و هم بزنید تا یکدست و کشدار شوند. مخلوط بدست آمده را درون ظروف جداگانه بریزید و به هر یک از ظرف ها رنگ و اسانس دلخواه خود را بیفزایید سپس آیسینگ های تهیه شده را درون قیف های یک بار مصرف بریزید و ته قیف را گره بزنید تا آیسینگ در مجاورت هوا خشک نگردد.

دستور تهیه رویال آیسینگ

در این مرحله به کمک آیسینگ یک رنگ را روی شیرینی ها بزنید و اجازه دهید تا رنگ خشک شود. سپس از رنگ های دیگر آیسینگ استفاده کنید. در ادامه این مطلب تزیین مرحله به مرحله شیرینی شب یلدا به صورت هندوانه را مشاهده خواهید کرد که شما می توانید با ایده گرفتن از این تصاویر تزیین زیبا و بی نظیری را برای این شیرینی های خوشمزه داشته باشید. 

تزیین شیرینی

تزیین شیرینی با آیسینگ روش تهیه شیرینی مخصوص شب یلدا تزیین شیرینی شب یلدا تزیین شیرینی به صورت هندوانه

نکات طلایی برای تهیه رویال آیسینگ

  1. اگر غلظت رویال آیسینگ زیاد است می توانید با افزودن مقداری آب آن را به حد متعادلی برسانید.
  2. اگر رویال آیسینگ رقیق است می توانید مقداری پودر قند به آن بیفزایید تا از سطح شیرینی ها سرازیر نگردد.
  3. بعد از انجام دادن هر مرحله از تزیین شیرینی ها باید به مدت ۳۰ دقیقه صبر نمایید تا رویال آیسینگ خشک گردد سپس به سراغ مرحله بعدی برای تزیین شیرینی بروید.
  4. تزیین شیرینی به کمک آیسینگ مقداری دشوار است و شما می توانید با تمرین و دقت زیاد مهارت لازم را در این زمینه بدست آورید.

طرز تهیه شیرینی شب یلدا خوشمزه

دستور تهیه ترایفل اوریو

با نزدیک شدن به شب یلدا، بازار استفاده از تزیینات مختلف، خوراکی ها و دسر های شب یلدا بسیار داغ می شود، از این رو در ادامه آموزش شیرینی شب یلدا شما را با دو دستور پخت دسر یلدایی دیگر آشنا می کنیم.

مواد لازم

  • بیسکویت اوریو/ ۲۴۰ گرم
  • پنیر خامه ای/ ۱۰۰ گرم
  • شکلات آشپزی نیمه شیرین ذوب شده/ ۱۰۰ گرم

طرز تهیه شیرینی شب یلدا خوشمزه

روش تهیه ترایفل اوریو

در ابتدا تعداد ۹ عدد بیسکویت های اوریو را له کرده و در مخلوط کن بریزید، باقیمانده بیسکویت ها را نیز خرد کرده و  داخل کاسه ای متوسط بریزید.

سپس خامه را افزوده و خوب هم بزنید، حال با استفاده از این خمیر می توانید به تعداد ۴۲ توپک به قطر دو و نیم سانتی متر درست کنید.

اکنون توپک ها را داخل شکلات فرو برید و بعد روی کاغذ روغنی بچینید و خرده های بیسکویت که کنار گذاشته بودید را روی آنها بریزید، همچنین می توانید روی توپک ها را با شکلات های رنگی و شکلات ذوب شده سفید و مخلوط شده با رنگ خوراکی تزئین نمایید.

آموزش تهیه شیرینی شب یلدا

در مرحله آخر طرز تهیه ترایفل اوریو شیرینی مخصوص یلدا ، شکلات ها را در یخچال بگذارید تا وقتی که سفت ببندند و آماده سرو شوند.

دستور تهیه مسقطی انار

مسقطی انار نیز از جمله شیرینی های خوشمزه مخصوص شب یلدا می باشد که طرفداران زیادی دارد، در ادامه با روش تهیه این نوع دسر خوشمزه آشنا می شوید :

مواد لازم

  • شکر/ ۴۰۰ گرم
  • نشاسته/ ۸ قاشق غذا خوری
  • آب انار/ ۴ لیوان
  • گلاب/ ۱۰۰ میلی لیتر
  • کره/ ۴۰ گرم
  • دانه انار/ به مقدار لازم

دستور تهیه شیرینی شب یلدا

روش تهیه مسقطی انار

نشاسته را با نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد در داخل قابلمه ای، باقی آب انار را به نشاسته اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا زمانی که نشاسته کمی غلیظ شود.

سپس مقداری شکر به نشاسته بیفزایید و تا زمانی که غلظت آن مشابه غلظت فرنی شود، هم بزنید، البته مقدار شکر افزوده بستگی به ذائقه شما دارد که کمتر باشد یا بیشتر.

گلاب را نیز اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا ترکیب مواد مسقطی شفاف شود و در آخر کره را بیفزایید، وقتی کره ذوب شد آن را هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید.

اکنون مسقطی آماده شده را داخل قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و اجازه دهید حدود ۲ ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد و به هنگام سرو می توانید روی مسقطی یا اطراف آن را با دانه های انار تزیین کنید.

روش تهیه شیرینی شب یلدا

در این مطلب با طرز تهیه چند شیرینی شب یلدا آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی های زیبا و خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان در شب یلدا سپری نمایید.

منبع : آرگا

arga