آشپزی آخر هفته ۱۶ دی ماه با منوی مکزیکی خاص و متفاوت

روزهای به این دلیل اینکه افراد خانواده دور هم جمع می شوند حال و هوایی خاص دارند و اگر شما تمایل دارید دورهمی آخر هفته تان را دلنشین تر کنید می توانید اقدام به تهیه منوی غذایی فرنگی نمایید و ساعاتی دلپذیر را برای اعضای خانواده تان رقم بزنید.

پیشنهاد آشپزی آخر با منوی غذای مکزیکی

ذرت مکزیکی ، جوجه کباب مکزیکی و دسر پرتقالی منوی غذایی خوشمزه ای را تشکیل می دهند و شما می توانید این ست غذایی را در منزل به راحتی تهیه کنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

۱.دستور تهیه ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی از انواع میان وعده های خوشمزه می باشد که برای تهیه این پیش غذا روش های متنوعی وجود دارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود اعضای خانواده تان روشی مناسب را از بین آن ها انتخاب کنید.

ذرت مکزیکی خوشمزه

مواد لازم

  • ذرت مکزیکی : یک کیلو
  • قارچ خرد شده : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
  • سس مایونز : یک کاسه کوچک
  • آویشن : به میزان لازم
  • کره : ۵۰ گرم
  • فلفل : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • پودر سیر : به میزان لازم

مراحل تهیه ذرت مکزیکی

برای تهیه این نوع پیش غذا ابتدا ذرت را بخارپز نمایید همچنین می توانید نصف لیوان آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس ذرت را به قابلمه اضافه نمایید و اجازه دهید تا ذرت ها پخته شوند و بعد از اینکه آب ذرت تبخیر شد قارچ خرد شده را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید تا قارچ بخار پز شود.

پیشنهاد آشپزی با طرز تهیه ذرت مکزیکی

درون قابلمه ای مناسب کره را ذوب کنید و پنیر را به قابلمه بیفزایید سپس حرارت گاز را کم نمایید تا پنیرها به آرامی ذوب شوند. درون ظرفی دیگر سس را هم بزنید و ادویه ها را به سس بیفزایید سپس پنیر و سس را به قابلمه ذرت بیفزایید و مخلوط مواد را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. توجه داشته باشید که ذرت مکزیکی باید به صورت گرم سرو شود.

 طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل

۲. دستور تهیه جوجه کباب مکزیکی

جوجه کباب مکزیکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ می باشد و شما می توانید این نوع جوجه را روی ذغال کبابی کنید همچنین می توانید برای پخت جوجه کباب از فر یا ماکروفر استفاده نمایید.

جوجه کباب مکزیکی

مواد لازم

  • یک عدد سینه مرغ
  • دو عدد پیاز
  • ۶ حبه سیر
  • یک عدد فلفل دلمه ای
  • ۵۰ گرم کره
  • نوک قاشق چایخوری زنجبیل
  • ۱/۴ قاشق چایخوری ادویه کاری
  • یک قاشق چایخوری تخم گشنیز
  • یک قاشق چایخوری زیره سبز
  • یک قاشق چایخوری پاپریکا
  • فلفل سیاه ، نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم

مراحل پخت جوجه کباب مکزیکی

ابتدا سینه مرغ را در اندازه ای مناسب خرد نمایید سپس سینه مرغ را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود. پیازها را به شکل خلالی خرد نمایید سپس پوست سیر را بگیرد و آن را خرد کنید و درون ظرفی مناسب مخلوط پیاز و سیر را بریزید و مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.

همه ادویه ها ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نمک و کره را به مخلوط پیاز بیفزایید سپس مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید و سینه مرغ خرد شده را هم به مخلوط مواد بیفزایید و بعد از ترکیب کردن سینه مرغ با مواد می توانید روی ظرف سلفون بکشید سپس ظرف را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا برش های سینه مرغ مزه دار شوند.

روش تهیه جوجه کباب مکزیکی

بعد از مزه دار شدن سینه مرغ سیر ، فلفل دلمه ای و پیاز را از برش های مرغ جدا نمایید سپس برش های سینه مرغ را به سیخ بکشید و سیخ ها را روی منقل قرار دهید و سینه مرغ را کبابی کنید همچنین می توانید برش های سینه مرغ را به سیخ چوبی بکشید سپس سیخ ها را درون تابه گریل قرار دهید تا جوجه ها پخته شوند.

در صورت تمایل می توانید کف سینی فر را چرب نمایید و مرغ های سیخ زده شده را درون سینی فر قرار دهید سپس سینی را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا سینه مرغ پخته شود و در انتهای پخت جوجه ها نیز حرارت بالای فر را روشن کنید تا جوجه ها طلایی و برشته شود.

جوجه کباب های خوشمزه را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید سپس این غذای خوشمزه را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین کنید.

طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی

۳. طرز تهیه دسر پرتقالی مکزیکی

دسر پرتقالی از انواع دسرهای خوشمزه و خوش طعم می باشد و به شما پیشنهاد می دهیم این دسر را برای عصرهای زمستانی دل انگیز در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه دسر پرتقالی

مواد لازم

  • پنیر خامه ای : ۱۱۰ گرم
  • تخم مرغ : ۴ عدد
  • زرده تخم مرغ : ۳ عدد
  • شیر شیرین : ۴۰۰ گرم
  • شیر تغلیظ شده : ۳۵۰ گرم
  • وانیل : یک قاشق چایخوری
  • نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • مارمالاد پرتقال : ۱/۳ پیمانه
  • پرتقال خرد شده : ۱ عدد
  • پودر قند : به مقدار لازم

روش تهیه دسر پرتقال مکزیکی

ابتدا فر را روی دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود سپس درون ظرفی مناسب پنیر خامه ای را هم بزنید تا نرم شود. زرده تخم مرغ و تخم مرغ ها را به صورت یکی یکی به پنیر خامه ای بیفزایید سپس شیر شیرین ، وانیل ، نمک و شیر تغلیظ شده را به مخلوط مواد اضافه نمایید.

درون قالب هایی کوچک مایع دسر را بریزید سپس قالب ها را درون تابه حاوی آب جوش بچینید و تابه را داخل فر بگذارید و اجازه دهید تا دسرها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخته شوند و سطح آن ها مقداری طلایی شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده دسرها را از درون فر بیرون آورید و آن ها را درون یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شوند. برای سرو دسر می توانید روی آن مارمالاد پرتقال یا برش پرتقال را قرار دهید همچنین می توانید روی دسرها مقداری پودر قند نیز بریزید.

دسر پرتقالی خوش طعم

در این مطلب با آموزش طرز تهیه منوی غذایی مکزیکی در اختیار شما عزیزان بودیم که امیدواریم این ست غذایی مورد توجه تان قرار گرفته باشد.

منبع : آرگا

برچسب :

arga